logo nts

Telefonie oplossingen

Kostenbesparende telefonie oplossingen met maximale flexibiliteit en bereikbaarheid

Besparen op telefonie kosten

U wilt besparen op uw telefonie kosten en tegelijkertijd optimaal bereikbaar zijn? Dankzij onze VoIP oplossingen is dit haalbaar. Uiteraard met het hoogst haalbare gebruikersgemak en flexibiliteit.

Met onze telecom voorzieningen en producten beschikt u over de meest moderne oplossingen op gebied van bellen via internet en bespaart u ook nog eens flink op uw telefonie kosten.

Het werken met een IP-telefooncentrale biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele centrale. Wij kunnen verschillende systemen leveren, waaronder 3CX en Xelion. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing.

De beste telefonie oplossing voor uw situatie

Er zijn vele functionaliteiten mogelijk waaronder: chat, videogesprekken, sms, bellen, e-mail, CRM-koppeling en het bekijken van de aanwezigheid van collega’s. Bovendien is installatie zeer eenvoudig. Ook is er vast/mobiel integratie mogelijk. Door de gebruiksvriendelijke app te gebruiken, kan er overal ter wereld uit worden gebeld met uw zakelijke nummer tegen lage kosten. Bovendien belt u met collega’s onderling gratis en kunt u de functionaliteiten van uw vaste toestel ook op de mobiel gebruiken.

Kortom: een uitstekende moderne oplossing voor uw telefonie vraagstuk.