logo nts

Telefoon oplossingen

Biedt u uw klanten al optimale bereikbaarheid en besparing op telefoonkosten?

NTS biedt een moderne, betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefonie oplossing.

Als ICT bedrijf biedt u uw klanten diensten op gebied van IT beheer. NTS maakt het mogelijk om ook ICT ondersteunende zaken te kunnen aanbieden in de vorm van verschillende telefonie en internet oplossingen. Zo kunt u uw klant nog beter en breder ondersteunen.


Telefoonoplossingen

NTS biedt een moderne, betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefonie oplossing. Het systeem maakt gebruik van een digitale hosted VoIP-telefooncentrale. Deze is eenvoudig in gebruik en beheer.

Uw klanten kunnen gemakkelijk eigen keuzemenu’s instellen, wachtrijen beheren, voicemails instellen en gesprekken opnemen. Uiteraard met behoud van een optimale gesprekskwaliteit. Het systeem beschikt over ongekend veel functionaliteiten. Hierbij kunt u denken aan: virtuele receptie, wachtrijen, volg mij functionaliteit, muziek tijdens wachten en nog veel meer. Voortaan belt u via internet en is er enkel nog een kleine vergoeding voor de softwarelicentie van de telefooncentrale.

Vast-mobiel integratie

Onderweg, op kantoor, thuis: het werk reist met u mee. Op ieder moment kiezen hoe u bereikbaar wilt zijn. Telefoontjes beantwoorden met uw PC of bureautoestel. Doorverbinden met de laptop. Even niet zakelijk bereikbaar op uw smartphone? Schakel oproepen automatisch door naar een collega, de receptie of helpdesk.

Vast-Mobiel integratie van NTS maakt dit mogelijk. ICT bedrijven kunnen deze service aan hun klanten aanbieden.

De voordelen van vast-mobiel integratie op een rij

  • Geen vast toestel noodzakelijk
  • Verkort doorkiezen op uw mobiel
  • Meerdere mobiele nummers per simkaart
  • Vast nummer bij uitgaande gesprekken
  • Bepaal zelf hoe u bereikbaar wilt zijn via een applicatie
  • Alles zelf regelen via uw webportal
  • Voordelige tarieven
  • Gratis bellen van intern vast naar mobiel
  • Één factuur voor vaste als mobiele telefonie
  • Betrouwbaar mobiel netwerk

Biedt uw klanten super snel internet

Zonder een passende internetverbinding kunnen uw klanten omzet missen, daarnaast zijn steeds meer kritische bedrijfsprocessen afhankelijk van internetverbinding. Een stabiele en snelle internetverbinding is een must om de continuïteit van uw klanten te waarborgen! NTS biedt super snelle en vooral stabiele netwerkverbindingen met bewezen kwaliteit.

Nog geen glasvezel maar wel super snel internet?

Heeft u (nog) geen glasvezel, maar wilt u wel gebruik maken van een gegarandeerde snelle internetverbinding? Wij kunnen ook ethernet over koper aanbieden met een up/down tot 50/50Mbit/s.

Pinnen met uw internetverbinding?

Wordt er bij uw klanten veelal via pin betaald? Maak dan gebruik van onze internetverbindingen. Pinnen via onze internetverbindingen gaat razendsnel. Veel sneller dan via een inbelverbinding.


Wifi oplossingen voor u en uw klanten

WiFi mag tegenwoordig niet meer ontbreken. Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van sterke WiFi netwerken in plaats van bekabelde netwerken. Heeft u last van slechte WiFi dekking bij uw klanten? Neem dan eens contact met ons op voor een Site Survey. Wij informeren u graag hoe de problemen kunnen worden verholpen.

NTS biedt tevens oplossingen waarmee WiFi kan worden aangeboden aan gasten, bezoekers of passanten. Neem gerust contact met ons op om verder in detail deze optie te bespreken.