logo nts

UPT en FTP bekabeling

Ruim 25 jaar specialist is het bekabelen, installeren en testen van uw telecom apparatuur.

NTS beschikt over alle materialen en technieken om betrouwbare verbindingen en netwerken te realiseren.

NTS is een Nexans Certified Solutions Partner. Wij mogen ongeacht de gradatie de bekabeling ontwerpen, installeren, testen en certificeren.

Onze gecertificeerde medewerkers installeren alle voorkomende netwerk bekabelingen voor verschillende telecom providers. Van koper en coax tot glasvezel. NTS beschikt over alle materialen en technieken om betrouwbare verbindingen en netwerken te realiseren.


UPT en FTP bekabeling
Voor datacenters en netwerkproviders installeren onze gecertificeerde medewerkers alle voorkomende netwerk bekabelingen, hierbij maken wij vaak gebruik van een 8-voudige samengeslagen U/UTP kabel. Na het aanleggen en installeren voeren zij ook het meten uit. U krijgt het meetrapport met de oplevering van het netwerk aangeleverd, waardoor u bent verzekerd van een goed werkend netwerk.

UTP
UTP heeft geen elektromagnetische afscherming (“shield”). Het is het belangrijkste type kabel voor telefonie en wordt heel veel gebruikt voor computernetwerken.
Cat 5, Cat 6, Cat 7, Cat 7A zijn de meest gebruikte type kabels die aan onze hoge verwachtingen voldoen

FTP
Foiled Twisted Pair is een UTP kabel omringd door een folie waardoor de bescherming tegen elektromagnetische storing toeneemt
Cat 5, Cat 6, Cat 7, Cat 7A zijn de meest gebruikte type kabels die aan onze hoge verwachtingen voldoen

NTS is een Nexans Certified Solutions Partner. Wij mogen ongeacht de gradatie de bekabeling ontwerpen, installeren, testen en certificeren. Tevens hebben wij de mogelijkheid een project te ontwerpen en te managen. Wij behoren hiermee tot een zeer selectief gezelschap in Nederland.
Door de certificering kunnen wij 25 jaar garantie leveren op zowel de materialen als de eventuele reparatie uren. Dit is een uniek concept waar wij met recht trots op zijn!