logo nts

In 2009 is NTS opgericht door Michel Bolder

Openstaan, luisteren, meedenken en oplossingen bieden. Aanpakkersmentaliteit. Dit zit in ons. Ongeacht de vraag, NTS kan deze door zijn vak- en marktkennis probleemloos beantwoorden. Met een professioneel team van 16 medewerkers heeft NTS een hoog kennis- en ervaringsniveau, passie voor het vak en jarenlange ervaring. Onze mensen vormen stuk voor stuk toegevoegde waarde aan onze diensten. Dit is de doorslaggevende factor waarmee NTS zich in de markt onderscheidt.

Vanaf 2013 biedt NTS ook telecomdiensten voor het MKB. Wij zijn hierin een totaal installateur. Kortom, één aanspreekpunt voor een totaal project. Elk project is uniek. Van een bekabelingstraject tot implementatie. Ongeacht uw vraag, NTS kan deze door haar vak- en marktkennis probleemloos beantwoorden. We combineren slim denkwerk met een echte aanpakkers-mentaliteit: Met NTS de ergernis voorbij

over-nts

hoog ervaringsniveau in hightech oplossingen

Wij hebben een hoog ervaringsniveau in hightech oplossingen en de toepasbaarheid ervan. Met aandacht voor detail en zonder de praktische haalbaarheid uit het oog te verliezen. Het gezegde ‘u vraagt, wij draaien’ gaat niet in alle gevallen op. Wij zijn flexibel waar het kan, maar kritisch als het moet. U wilt uiteindelijk een oplossing waar u het meest bij gebaat bent. Aan elke opdracht gaat een gedetailleerde intake vooraf. Daardoor kunnen wij een eerlijk advies geven en zijn we transparant in onze analyses, planningen en offertes. Zo komt u aan het eind van het traject niet voor verrassingen te staan.

een aanspreekpunt bij uw project

Vanuit onze ideologie om onze klanten te ontzorgen op het gebied van ICT hebben wij onze portfolio en kennis steeds verder uitgebreid. Tot het punt waar wij de telefonie, internet, bewaking en beveiliging uit handen kunnen nemen. Op deze manier heeft u als klant slechts 1 aanspreekpunt als het gaat om uw infrastructuur. Doordat wij het volledige pakket kunnen beheren zijn wij ook uitstekend op de hoogte van de aanwezige producten, diensten en uitgevoerde werkzaamheden.