logo nts

Bekabeling en verbindingen

NTS levert de infrastructuur die snel, stabiel en veilig werken mogelijk maakt.

Stabiele data netwerken

Als ICT specialist weet u als geen ander dat een goede dataverbinding een must is om uw organisatie of die van uw klanten efficiënt en effectief te laten opereren. NTS ondersteunt ICT bedrijven om de infrastructuur die snel, stabiel en veilig werken mogelijk maakt bij hun klanten te realiseren.


Bekabeling en installatie

Bekabeling en verbindingen zijn mede bepalend voor de prestaties van een ICT omgeving. Heeft uw klant een nieuwe infrastructuur nodig? Dan adviseren wij u graag over de beste oplossingen, zodat u het netwerk van uw klant direct optimaal heeft ingericht. Zijn er al bekabeling en verbindingen aanwezig en wil uw klant geen kostbare investering doen om de bestaande voorziening op te schalen? Ook in dat geval kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij helpen u de juiste adviezen te geven zonder het kosten aspect uit het oog te verliezen.

Glasvezel

Wilt uw klant overstappen op glasvezel en zoekt u een partner die dit technisch kan realiseren? Dan bent u bij NTS aan het juiste adres.

Afhankelijk van uw vraag voeren wij patch werkzaamheden uit of de glasvezel kan met fusielassen worden geïnstalleerd. Onze installateurs zijn gecertificeerde fusie-lassers. Zij lassen glasvezel in zowel bestaande als nieuwe netwerken. Na de werkzaamheden controleren we de gelaste verbindingen met OTDR-metingen. Hiermee controleren we:

    • De fiberlengte
    • De overdrachtseigenschappen en demping.
    • De kwaliteit van de lassen en connectoren.
    • Fouten in het netwerk.

De resultaten worden in een rapportage verwerkt. Dit rapport is uw bevestiging dat het geïnstalleerde glasvezelnetwerk in orde is.

Geen glasvezel?

Heeft uw klant (nog) geen glasvezel, maar wilt u hen wel gebruik laten maken van een gegarandeerde snelle internetverbinding? NTS adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld ethernet over koper aan zodat uw klanten gebruik kunnen maken van up/download snelheden tot wel 50/50Mbit/s.


WiFi versus bekabelde netwerken

NTS adviseert u graag over de beste netwerk oplossing voor elke situatie. Wil uw klant geen gebruik maken van bekabelde netwerken, maar juist alles draadloos? Dan biedt NTS verschillende WiFi oplossingen. De routers die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een snel en probleemloze internetverbinding.

Heeft u problemen met lage WiFi dekking bij een van uw klanten? Neem dan nu contact met ons op voor een Site Survey.

Switching en routing

Om optimaal gebruik te maken van uw snelle internet en ethernet verbinding is het belangrijk om de capaciteit goed te verdelen. Wij nemen u graag de complexe taken met betrekking tot routing & switching uit handen, van implementatie en installatie tot migratie en onderhoud.

NTS levert, behalve beheer en onderhoud, ook de hardware die nodig is voor uw netwerk. Wij maken gebruik van netwerkrouters en switches van gerenommeerde merken als Allied Telesis en Lancom. Beide merken hebben zich bewezen op het gebied van kwaliteit en innovatieve producten. U kunt hierbij denken aan glasvezelkoppelingen, maar ook een router oplossing met een 4g (LTE) netwerk fallback mogelijkheid. Zo bent u ten allen tijde gegarandeerd van internet.