logo nts

Totaal installateur

Als totaal installateur ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van telefonie, internet, datanetwerken en bekabeling

Installatie werkzaamheden

Vindt u het vanzelfsprekend dat uw netwerk probleemloos functioneert? Dat zijn wij met u eens. Het op maat en vakkundig installeren van alle benodigde infrastructuur is daarom essentieel. Als totaal installateur ontzorgen wij onze klanten op het gebied van ICT en nemen telefonie, internet, datanetwerken en bekabeling volledig uit handen.

Bekabelingsconcepten

Bekabeling en verbindingen zijn mede bepalend voor de prestaties van uw ICT‐omgeving. Heeft u een nieuwe infrastructuur nodig? Dan kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen, zodat u uw netwerk direct optimaal heeft ingericht. Zijn er al bekabeling en verbindingen aanwezig en wilt u geen kostbare investering doen om de bestaande voorziening op te schalen? Ook in dat geval kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij helpen u de juiste keuzes te maken zonder het kosten aspect uit het oog te verliezen.

Site survey

Voordat we beginnen met het inrichten van uw project doen we eerst een gedegen onderzoek op uw locatie. We bekijken en beoordelen alle factoren die het netwerk kunnen beïnvloeden, zoals de wensen van de gebruikers, de kabellengtes en mogelijke bronnen van interferentie. Op basis van het totaal plaatje kunnen we passende oplossingen uitwerken en uitvoeren.

Nexans gecertificeerd

NTS is een Nexans Certified Solutions Partner. Wij mogen ongeacht de gradatie de bekabeling ontwerpen, installeren, testen en certificeren. Tevens hebben wij de mogelijkheid een project te ontwerpen en te managen. Wij behoren hiermee tot een zeer selectief gezelschap in Nederland. Door deze certificering kunnen wij 25 jaar garantie leveren op zowel de materialen als de eventuele reparatie uren. Dit is een uniek concept waar wij met recht trots op zijn!