logo nts

Sterk in data

NTS levert dé infrastructuur om snel, stabiel en veilig te kunnen werken

NTS levert de infrastructuur die snel, stabiel en veilig werken mogelijk maakt.

Zonder een passende internetverbinding mist u klanten en dus omzet. Maar ook nieuwe kansen dienen zich razendsnel aan via internet. Een goede internetverbinding is een must om uw organisatie efficiënt en effectief te laten opereren. NTS levert de infrastructuur die snel, stabiel en veilig werken mogelijk maakt. Met een door NTS ingerichte datacenter/serverruimte is uw bedrijfsinformatie continu beschikbaar en beschermd.

Heeft u nog geen glasvezel?

Heeft u (nog) geen glasvezel, maar wilt u wel gebruik maken van een gegarandeerde snelle internetverbinding? NTS adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld ethernet/internet over koper aanbieden, zodat u gebruik kunt maken van up/download snelheden tot wel 50/50Mbit/s.

WiFi versus bekabelde netwerken

NTS adviseert u graag over de beste netwerk oplossing voor uw situatie. Wilt u geen gebruik maken van bekabelde netwerken, maar juist alles draadloos of wordt bekabeling een te grote investering? Dan biedt NTS verschillende WiFi oplossingen. De routers die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een snelle en probleemloze internetverbinding.

Heeft u op dit moment plekken in uw pand waar WiFi dekking laag is? Neem dan nu contact met ons op voor een Site Survey om uw situatie in kaart te brengen.

Optimaal gebruik van uw netwerkverbinding

Om optimaal gebruik te maken van uw bedrijfsnetwerk is het belangrijk om de capaciteit van uw netwerk goed te verdelen. Wij nemen u graag de complexe taken met betrekking tot routing & switching uit handen, van implementatie en installatie tot migratie en onderhoud. NTS maakt gebruik van apparatuur van gerenommeerde merken als Allied Telesis en Lancom. Beide merken hebben zich bewezen op het gebied van kwaliteit en innovatieve producten. U kunt hierbij denken aan glasvezelkoppelingen, maar ook een router oplossing met een 4g (LTE) netwerk fallback mogelijkheid. Zo bent u te allen tijde gegarandeerd van internet.