ICT bedrijven

NTS ondersteunt ICT bedrijven met de installatie van datanetwerken, het leveren van telefonie en internetdiensten en benodigde hardware.

Aanleg & installatie stabiele beveiligde datanetwerken

Als ICT specialist weet u als geen ander dat een goede dataverbinding een must is om uw organisatie en die van uw klanten efficiënt en effectief te laten opereren. NTS ondersteunt ICT bedrijven om de infrastructuur, die snel stabiel en veilig werken mogelijk maakt, bij hun klanten te realiseren.

Bekijk de oplossing..

Telefonie en internet diensten voor uw klanten

NTS is naast totaal installateur voor kleinere ICT bedrijven ook leverancier van telefonie en internet. Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele telefonie oplossing voor uw klant, dan bent u bij NTS aan het juiste adres. Wij leveren oplossingen op het gebied van vaste telefonie, VoIP en vast-mobiel integratie.

Bekijk de oplossing..

Leveren netwerk specifieke apparatuur

Naast de diensten rondom de aanleg en installatie van de benodigde infrastructuur levert NTS ook de apparatuur – actieve componenten genoemd – die nodig zijn. De combinatie en afstemming van de verschillende onderdelen zijn mede bepalend voor voldoende capaciteit en een goed presterend netwerk.

Bekijk de oplossing..

Wilt u een persoonlijk advies?

Neem nu contact op