Slim denkwerk met een aanpakkersmentaliteit!

Met 16 medewerkers biedt NTS oplossingen voor alles wat met telefonie, internet en data netwerken te maken heeft. Door haar jarenlange ervaring in de telecom sector is NTS een hoogwaardig partner voor MKB ondernemingen, ICT bedrijven, Datacenters en Telecom Providers.

NTS levert besparing op telefoonkosten aan MKB, ondersteunt ICT bedrijven met bekabeling, installatie en levering van hardware, is totaal installateur voor datacenters en is specialist in het bakabelen, installeren en testen van telecom apparatuur.

Elk project is uniek. Van een bekabelingstraject tot implementatie van een totaaloplossing. Ongeacht uw vraag, NTS kan deze door haar vak- en marktkennis probleemloos beantwoorden. We hebben een hoog kennis- en ervaringsniveau in hightech oplossingen en de toepasbaarheid ervan. We combineren slim denkwerk met een echte aanpakkersmentaliteit.

Het gezegde ‘u vraagt, wij draaien’ gaat niet in alle gevallen op. Wij zijn flexibel waar het kan, maar kritisch als het moet. U wilt uiteindelijk een oplossing waar u het meest bij gebaat bent. Daarom gaat aan elke opdracht een gedetailleerde intake vooraf. En daarom zijn wij eerlijk in ons advies en transparant in onze analyses, planningen en offertes. Zo komt u aan het eind van het traject niet voor verrassingen te staan.

We leveren onze diensten aan:

MKB Bedrijven

Als telecom & netwerk specialist levert NTS oplossingen op het gebied van telefonie, netwerken en data voor MKB bedrijven.

Van snelle, stabiele en beveiligde netwerkomgevingen en het verbeteren van bereikbaarheid tot het realiseren van besparing op telefoonkosten.

Lees meer…

IT/ICT Bedrijven

Wilt u uw klanten bedienen met een stabiele en veilige netwerkomgeving en telefonie oplossingen?

NTS levert ondersteuning aan en is deskundig partner van ICT bedrijven voor de aanleg van ICT infrastructuren. Van het leveren van hardware tot bekabeling en van installatie tot telefonie.

Lees meer…

Datacenters

Zoekt u als datacenter extra capaciteit? Een partner die de kennis en ervaring heeft om uw groei te helpen realiseren?

NTS is gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van data infrastructurele zaken. Van bekabeling tot het plaatsen/verplaatsen van apparatuur en van rekken en stekken van componenten tot installeren van patchkasten.

Lees meer…

Telecom Providers

U zoekt een deskundig partner die flexibel, accuraat en snel turn key projecten oppakt? Welkom bij NTS!

NTS is specialist in het bekabelen, installeren en testen van uw telecom apparatuur en het aanleggen van internet verbindingen om uw klanten snel en foutloos op uw telecom netwerk aan te sluiten.

Lees meer….

Wilt u een persoonlijk advies?

Neem nu contact op