Onze certificeringen

NTS is een Nexans Certified Solutions Partner.

Wij mogen ongeacht de gradatie de bekabeling ontwerpen, installeren, testen en certificeren. Tevens hebben wij de mogelijkheid een project te ontwerpen en te managen. Wij behoren hiermee tot een zeer selectief gezelschap in Nederland. Door de certificering kunnen wij 25 jaar garantie leveren op zowel de materialen als de eventuele reparatie uren. Dit is een uniek concept waar wij met recht trots op zijn!

erkend beveiligingsbedrijf

NTS is erkend VEB installateur (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) voor beveiligingssystemen.

De VEB is dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied en met ruim 500 leden een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingsbranche. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

NTS is een Erkend Leerbedrijf.

Als erkend leerbedrijf onderstreept NTS het belang van opleiden in de praktijk. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

NTS is lid van Uneto VNI

Uneto VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel.

Wilt u een persoonlijk advies?

Neem nu contact op