Datacenters

NTS is gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van data infrastructurele zaken. Van bekabeling tot het plaatsen en installeren van patchkasten.

Turn-Key projecten

Bij de volledige inrichting van uw datacenter of een uitbreiding op uw netwerk komt veel kijken. Het moet immers dag en nacht beschikbaar en betrouwbaar zijn. Uw gewenste resultaat bereikt u met NTS als partner. Bij een turn key project verzorgen wij de realisatie van een compleet traject van ontwerp tot oplevering en nazorg.

Bekijk de oplossing..

Bekabeling en Patchkasteninstallatie

Zoekt u een specialist op gebied van bekabeling en patchkasteninstallatie of heeft u een compleet nieuwe infrastructuur nodig? Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bekabeling nemen wij deze taken uit handen en adviseren wij u over de beste oplossingen voor een optimale structuur.

Bekijk de oplossing..

Leveren netwerk specifieke apparatuur

Naast de diensten rondom de aanleg en installatie van de benodigde infrastructuur levert NTS ook de apparatuur ook wel actieve componenten die nodig zijn. De combinatie en afstemming van de verschillende onderdelen zijn mede bepalend voor voldoende capaciteit en een goed presterend netwerk.

Bekijk de oplossing..

Wilt u een persoonlijk advies?

Bel me terug